Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du detta.

Geleringspulver Kappa

Artnr: 96004528
Förpackning: 400 g

Geleringspulver Kappa är ett vegetariskt bindemedel med gelatinliknande egenskaper. Effekten kommer från karragenan som är en rödalg, vilket ger en gel med en fast och bräcklig konsistens. Den ger en snabb geléringsprocess, vilket gör den perfekt att använda för överdrag av livsmedel. När den är geléfirad tål den temperaturer upp till ca. 60 °C. Om produkten som ska tillagas innehåller syra, minskar geléringsförmågan.

Tillagning: Vispa ner pulvret i kall vätska och koka upp under vispning. Dosering: 10 g per kg.

Förpackning (Primär)
Förpackning: 1 x 400 g
Förpackningstyp:
Nettovikt: 400 g
Bruttovikt: 491 g
Förpackningsvikt: 91 g
Förpackningsmaterial: Kartong, aluminium och plast
Återvinnes som: Kartong, aluminium och mjukplast
Längd: 105 mm
Höjd: 175 mm
Bredd: 105 mm
Volym: 1.929 liter
EAN nummer: 3614680045281

Geleringsmedel (karragenan E407), kaliumklorid.

Näringsvärde per100g100ml färdig vara
Energi585 KJ
140 Kcal
Fett0 g
Mättat fett0 g
Enkelomättat fett0 g
Fleromättat fett0 g
Animaliskt fett
Vegetabiliskt fett
Kolesterol
Laktos
Protein0 g
Animaliskt protein
Vegetabiliskt protein
Kolhydrater0 g
Monosackarider
Di-sackarider
Socker0 g
Stärkelse0 g
Kostfiber
Råfiber
Järn
Kalcium
Kalium
Natrium5 mg
Salt12,5 g
Laktos
Allergiinfo
Produkten innehåller+
Produkten innehåller inte -
Produkten kan innehålla spår av?
Informationen inte tillgänglig från leverantörn/a
Nötter/mandel-
Laktos-
Ägg-
Sojaprotein/Lecitin-
Gluten-
Majs-
Kakao-
Jordnötter-
Sesamfrön-
Aprikoskärnor-
Nötkött-
Fläskkött-
Kyckling-
Fisk-
Skaldjur-
Sulfit (E220 till E228) -
Koriander-
Selleri-
Morot-
Lupin-
Senap-
Socker-
Fenylalanin-

Förvaring: Torrt och svalt 15-20 °C

Kravmärkt:

Bakstabil:

Frysstabil:

Är lämplig för

Vegetarianer:

Veganer:

Kosher:

Stäng

Logga in

Inloggningen är enbart till för våra företagskunder.