Gelépulver Instant Jelly
Gelépulver för glasering av tårtor, fruktdesserter, pajer m.m. Instant Jelly innehåller inte gelatin och är syrastabil. Genom att använda olika doseringar av Instant Jelly skapar man den tjocklek som passar bäst. Den färdiga gelén kan återvärmas och användas igen.
Grundrecept: 50 g Gelépulver Instant Jelly, 300 g socker, 1000 ml vatten. Blanda gelépulver och socker. Värm vattnet till 80 °C och tillsätt. Rör blandningen väl och koka upp på nytt i ca 1 min. Pensla sedan på gelén direkt. Byt ut vattnet mot t ex sött vin, champagne eller fruktsaft.
- Återförsäljare
- Förpackningsinfo
- Innehållsdeklaration
- Recept
Förpackning: 1 x 1000 g
Förpackningstyp: Påse
Nettovikt: 1000 g
Bruttovikt: 1010 g
Förpackningsvikt: 10 g
Förpackningsmaterial: Plast
Återvinnes som: Mjukplast
Längd: 135 mm
Höjd: 250 mm
Bredd: 85 mm
Volym: 2.869 liter
EAN nummer: 4012447362265
Socker, modifierad stärkelse (potatis), förtjockningsmedel (karragenan, fruktkärnmjöl), syra (E331iii). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV GLUTEN, MJÖLK OCH SOJA.
Näringsvärde per | 100g | 100ml färdig vara |
---|---|---|
Energi | 1279 KJ 301 Kcal | |
Fett | 0 g | |
Mättat fett | 0 g | |
Enkelomättat fett | 0 g | |
Fleromättat fett | 0 g | |
Animaliskt fett | ||
Vegetabiliskt fett | ||
Kolesterol | ||
Laktos | ||
Protein | 0,3 g | |
Animaliskt protein | ||
Vegetabiliskt protein | ||
Kolhydrater | 70,9 g | |
Monosackarider | ||
Di-sackarider | ||
Socker | 49,7 g | |
Stärkelse | ||
Kostfiber | 9,1 g | |
Råfiber | ||
Järn | ||
Kalcium | ||
Kalium | ||
Natrium | 1,962 mg | |
Salt | 4,9 g | |
Laktos |
Produkten innehåller | + |
Produkten innehåller inte | - |
Produkten kan innehålla spår av | ? |
Informationen inte tillgänglig från leverantör | n/a |
Nötter/mandel | - |
Laktos | ? |
Ägg | ? |
Sojaprotein/Lecitin | ? |
Gluten | ? |
Majs | + |
Kakao | - |
Jordnötter | - |
Sesamfrön | - |
Aprikoskärnor | - |
Nötkött | - |
Fläskkött | - |
Kyckling | - |
Fisk | - |
Skaldjur | - |
Sulfit (E220 till E228) | - |
Koriander | - |
Selleri | - |
Morot | - |
Lupin | - |
Senap | - |
Socker | + |
Fenylalanin | - |
Förvaring: Torrt och svalt 12-18 °C
Kravmärkt: Nej
Bakstabil:
Frysstabil:
Är lämplig för
Vegetarianer:
Veganer:
Kosher: